fbpx

آخرین دوره برنامه سرمایه گذاری استان کبک در تاریخ ۵ ماه سپتامبر ۲۰۱۸ اجرا شد! تعداد سهمیه برای متقاضیان این برنامه بسیار محدود می باشد.

برنامه سرمایه گذاری مهاجران استان کبک در کشور کانادا توسط دولت استان کبک در سال ۱۹۸۶ و برای اجازه دادن به بازرگانان و خانواده هایشان به عنوان مقیم دائم بدون شرط در استان کبک، ایجاد شده است. با انجام سرمایه گذاری توسط متقاضیان خارجی از طریق این برنامه، بودجه هایی بعنوان کمک و یارانه برای حمایت از کسب و کارهای کوچک و متوسط در استان کبک فراهم می شوند. استان کبک به عنوان یکی از بزرگترین استانهای کشور کانادا که تقریبا ۲۵ درصد از جمعیت کشور را تشکیل داده است، بعنوان یک جامعه پویا و موفق محسوب می شود. استان کبک علاوه بر مزایای زندگی در کشور کانادا، مزایای ذیل را ارائه می دهد:

– به سرمایه گذاران و خانواده هایشان اجازه می دهد تا در هر کجا از کشور کانادا مستقر شوند.
– اجتماع چند فرهنگی و مذهبی پر جنب و جوش و غنی ایجاد یک مکان منحصر به فرد برای بالا بردن سطح فرهنگی و تحصیلی خانواده ها.
– سیستم آموزشی عالی با هزینه های ترجیحی برای ساکنان دائمی در دانشگاه های مشهور جهان.
– سیستم عالی بیمه درمانی عمومی و خصوصی.
– دریافت گذرنامه کانادایی پس از زندگی در خاک کشور کانادا.
– طیف گسترده ای از برنامه های دولتی برای حمایت از توسعه کسب و کار و فن آوری.
– همکاری نزدیک با بازارهای اقتصادی ایالات متحده آمریکا و نفتا.

شرایط لازم:
– داشتن مجموع دارایی خالص قانونی متقاضی یا همسر و یا دو، به ارزش بالای ۲،۰۰۰،۰۰۰ (دو میلیون) دلار کانادا. (ارث یا هدیه دریافت شده، زیر شش ماه قبول نمی باشد.)
– حداقل دو سال سابقه مدیریت در پنج سال گذشته در یکی از مشاغل کشاورزی، تجاری یا صنعتی که در آن کسب و کار حداقل می بایست برای دو نفر کارمند بصورت تمام وقت، شغل ایجاد شده باشد.
– پرداخت سرمایه به مبلغ ۱،۲۰۰،۰۰۰ دلار کانادا به دولت استان کبک و پس گرفتن آن، پس از پنج سال و یکماه بدون دریافت بهره بانکی، و یا پرداخت ۳۴۰،۰۰۰ دلار کانادا به یکی از موسسه های مالی در کشور کانادا برای تامین مبلغ سرمایه گذاری.

مدت زمان:
مدت زمان روند پرونده در اداره مهاجرت کشور کانادا برای این نوع ویزا در شرایط عادی، بین ۱۸ الی ۳۶ ماه می باشد.

مبالغ پرداختی:
– بررسی پرونده توسط اداره مهاجرت استان کبک: ۱۵،۲۳۵ دلار کانادا (در صورت رد شدن پرونده، مبلغ توسط دولت مسترد نخواهد شد.)
– متقاضی اصلی: ۱،۵۴۰ دلار کانادا
– متقاضی همسر: ۱،۰۴۰ دلار کانادا
– متقاضی فرزند بالای ۲۲ سال: ۱،۰۴۰ دلار کانادا
– متقاضی فرزند زیر ۲۲ سال: ۱۵۰ دلار کانادا
– متقاضی فرزند ۲۲ سال یا بیشتر دارای ناتوانی جسمانی یا ذهنی: ۱۵۰ دلار کانادا
– کارت اقامت: ۴۹۰ دلار برای متقاضی اصلی و همسر (به ازای هر نفر)
– وکالت پرونده: ۳۵،۰۰۰ دلار کانادا (خانواده تا سه نفر)
– وکالت پرونده: ۴۰،۰۰۰ دلار کانادا (خانواده چهار نفر یا بیشتر)

نحوه پرداخت:
جهت پرداخت برای تشکیل پرونده خود در این سازمان، می توانید مبلغ مورد نظر را به حساب بانکی این سازمان در ایران یا کانادا (از طریق صرافی)، واریز نمایید.

شروع و تشکیل پرونده:
برای شروع و تشکیل پرونده در این سازمان، لطفاً برروی گزینه «تشکیل پرونده» در ذیل کلیک فرمایید.

تشکیل پرونده
error: انتخاب محتویات قابل دسترس نمی باشد!