fbpx

شرایط لازم کفیل:
– حداقل سن ۱۸ سال.
– اقامت دائم (PR) یا شهروندی (Citizen) کشور کانادا را داشته باشد و در داخل کشور کانادا زندگی نماید. اگر کفیل یک شهروند کشور کانادا می باشد که در خارج از کانادا زندگی می کند، باید نشان دهد در زمانی که همسر ایشان ویزای اقامت دائم را دریافت نمود، همراه کفیل در داخل کشور کانادا زندگی خواهید نمود.
– کفیل اگر اقامت دائم (PR) کشور کانادا را دارد و در خارج از کانادا زندگی می نماید، نمی تواند کفالت همسر خود را بعهده بگیرد.
– ثابت نماید که از کمک های اجتماعی دولتی کشور کانادا برای تامین مخارج زندگی خود و همسر استفاده نمی نماید.
– امضای توافق نامه تعهد سه ساله با اداره مهاجرت کشور کانادا برای تامین نیازهای اساسی همسر خود، حتی با از دست دادن شغل و درآمد از قبیل: خوراک، پوشاک، محل سکونت و دیگر نیازهای زندگی روزمره، مراقبتهای پزشکی مانند دندان، چشم و سایر نیازهای بهداشتی که توسط خدمات بیمه عمومی رایگان دولت کانادا، پوشش داده نمی شوند. قبل از امضای توافق نامه تعهد، باید اطمینان حاصل نماید که افرادی را که کفالت آنها را بعهده می گیرد، نیازی به درخواست کمک مالی از دولت را ندارند. در صورت دریافت کمک اجتماعی از دولت، باید مبلغ دریافت شده از دولت را تسویه حساب نماید. در صورت عدم تسویه حساب با دولت، دیگر نمی تواند کفیل فرد دیگری بشود. این وظیفه قانونی کفیل می باشد، به این معنی که مسئولیت کفیل در حمایت از همسر در طول مدت زمان توافق نامه تعهد پا برجاست، حتی اگر وضعیت کفیل تغییر یابد. به عنوان مثال، توافق نامه تعهد قبل از دوره سه سال با دولت لغو نخواهد شد، حتی اگر: فرد تحت کفالت تابعیت و گذرنامه کانادایی دریافت نماید. قانوناً طلاق گرفته باشند. کفیل یا فرد تحت کفالت به شهر یا کشور دیگری نقل مکان نموده باشند. کفیل مشکلات مالی جدی داشته باشد.
– ثابت نماید که رابطه زناشویی یا ازدواج با شخص تحت کفالت واقعی می باشد.

چه کسی نمی تواند کفالت همسر خود را بعهده بگیرد:
– عدم تسویه حساب وام مهاجرت.
– عدم تسویه حساب کمک هزینه خانواده.
– عدم اثبات فراهم آوردن نیازهای اساسی همسر در کشور کانادا.
– کسی که از کمک های اجتماعی دولتی کشور کانادا به دلیلی غیر از معلولیت استفاده می نماید.
– حکم اخراج از کشور کانادا علیه او صادر شده است.
– حکم زندان دارد یا در زندان می باشد.
– هنوز در جریان ورشکستگی قرار دارند.
– خود هنوز تحت کفالت می باشد و دوره پنج ساله کفالت خود را نگذرانده است.
– دوره سه ساله کفالت همسر سابق خود را نگذرانده است.
– قبلاً برای کفالت همسر خود پرونده را ارسال نموده و مجدداً همان پرونده را ارسال نماید.
– به جرم خشونت جنسی یا تنبیه بدنی یکی از اعضای خانواده محکوم شده یا جرمی که سبب آسیب رساندن به دیگران باشد یا تلاش یا تهدید نماید که هر یک از این جرایم را مرتکب خواهد شد.

شرایط لازم برای شخص تحت کفالت (همسر):
– حداقل سن ۱۸ سال.
– طبق قانون IRPR، می بایست از نظر قانونی با کفیل ازدواج نموده و قرارداد رسمی ازدواج داشته باشند. یا می بایست حداقل دوازده ماه با کفیل در رابطه زناشویی بوده و زیر یک سقف زندگی نمایند. یا می بایست در خارج از کشور کانادا زندگی نموده و حداقل یک سال با کفیل در ارتباط و تحت حمایت مالی کفیل باشد، ولی به دلایل خاص یا قومی قبیله ای نمی تواند با کفیل در یکجا زندگی نماید. شامل رابطه با جنس مخالف و هم جنس نیز می گردند. اگر شخص تحت کفالت در داخل کشور کانادا زندگی می نماید، فقط برای درخواست اقامت دائم کشور کانادا همراه با قرارداد رسمی ازدواج واجد شرایط می باشد.
– ثابت نماید که رابطه زناشویی یا ازدواج با کفیل واقعی می باشد.
– مسئله پزشکی خاص نداشته باشد.
– برای امنیت مردم کشور کانادا مسئله ساز نباشد.

مدت زمان (اگر شخص تحت کفالت یا همسر خارج از کشور کانادا باشد):
مدت زمان روند پرونده در اداره مهاجرت کشور کانادا برای این نوع ویزا در شرایط عادی، بین ۶ الی ۱۲ ماه می باشد.

مدت زمان (اگر شخص تحت کفالت یا همسر داخل کشور کانادا باشد):
مدت زمان روند پرونده در اداره مهاجرت کشور کانادا برای این نوع ویزا در شرایط عادی، بین ۱۲ الی ۲۴ ماه می باشد.

مبالغ پرداختی:
– اداره مهاجرت کانادا: ۱،۰۴۰ دلار کانادا
– انگشت نگاری و عکسبرداری: ۸۵ دلار کانادا
– وکالت پرونده: ۲،۰۰۰ دلار کانادا

نحوه پرداخت:
جهت پرداخت برای تشکیل پرونده خود در این سازمان، می توانید در زیر، روی گزینه «تشکیل پرونده» کلیک نموده و در صفحه بعدی قرارداد را بصورت الکترونیکی امضاء و مبلغ مورد نظر را از طریق پرداخت اینترنتی، واریز نمایید.

شروع و تشکیل پرونده:
برای شروع و تشکیل پرونده در این سازمان، لطفاً برروی گزینه «تشکیل پرونده» در ذیل کلیک فرمایید.

تشکیل پرونده
error: انتخاب محتویات قابل دسترس نمی باشد!