fbpx

همواره افرادی که در کشور کانادا فارغ التحصیل شده اند و با ویزای موقت کاری زندگی می نمایند، این امکان را دارند که برای دریافت اقامت دائم این کشور از طریق برنامه سابقه کانادایی، بشرح ذیل اقدام نمایند:

شرایط لازم:
– داشتن حداقل ۱۲ ماه سابقه کار بصورت تمام وقت در سه سال قبل از درخواست اقامت در کشور کانادا در:
مشاغل مدیریتی مانند: مدیر رستوران، مدیر معدن، کاپیتان (ماهیگیری) و غیره.
مشاغل تخصصی که معمولا یک مدرک از دانشگاه مورد نیاز می باشد، مانند: پزشکی، دندانپزشکی، معماری و غیره.
مشاغل فنی و حرفه ای که معمولا برای یک دیپلم کالج یا کارآموزی مورد نیاز می باشد، مانند: سر آشپز، لوله کشی، برق کاری و غیره.
– سابقه کار می بایست پس از اتمام دوره تحصیل با ویزای معتبر بوده باشد.
– مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه سی ال بی ۷ برای مشاغل مدیریتی و تخصصی.
– مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه سی ال بی ۵ برای مشاغل فنی و حرفه ای.
– نیازی به ارائه مدارک داشتن شرایط مالی برای اقامت نمی باشد.

مدت زمان:
مدت زمان روند پرونده در اداره مهاجرت کشور کانادا برای این نوع ویزا در شرایط عادی، بین ۶ الی ۱۸ ماه می باشد.

مبالغ پرداختی:
– اداره مهاجرت کانادا برای متقاضی اصلی: ۱،۰۵۰ دلار کانادا
– اداره مهاجرت کانادا برای همسر: ۵۵۰ دلار کانادا
– اداره مهاجرت کانادا برای هر فرزند زیر ۲۲ سال: ۱۵۰ دلار کانادا
– اداره مهاجرت کانادا برای هر فرزند بالای ۲۲ سال با ناتوانی جسمانی یا ذهنی: ۱۵۰ دلار کانادا
– کارت اقامت دائم برای متقاضی اصلی و همسر: ۴۹۰ دلار کانادا (به ازای هر نفر)
– وکالت پرونده: ۲،۰۰۰ دلار کانادا (برای خانواده سه نفره)
– وکالت پرونده: ۳،۰۰۰ دلار کانادا (برای خانواده سه نفر با بالا)

نحوه پرداخت:
جهت پرداخت برای تشکیل پرونده خود در این سازمان، می توانید در زیر، روی گزینه «تشکیل پرونده» کلیک نموده و در صفحه بعدی قرارداد را بصورت الکترونیکی امضاء و مبلغ مورد نظر را از طریق پرداخت اینترنتی، واریز نمایید.

شروع و تشکیل پرونده:
برای شروع و تشکیل پرونده در این سازمان، لطفاً برروی گزینه «تشکیل پرونده» در ذیل کلیک فرمایید.

تشکیل پرونده
error: انتخاب محتویات قابل دسترس نمی باشد!