fbpx

شرایط لازم:
– داشتن کارت اقامت دائم (PR).
– حضور فیزیکی حداقل بمدت ۱۰۹۵ روز را در داخل کشور کانادا، در مدت پنج سال اقامت دائم (PR).
– ثبت حداقل سه سال مالیات فردی در اداره مالیات کشور کانادا، در مدت پنج سال اقامت دائم (PR).
– داشتن مدرک آیلتس جنرال حداقل با نمره ۴ در صحبت کردن و ۴/۵ در شنیدن، برای متقاضیان بین سنین ۱۸ الی ۵۴.
– قبول شدن امتحان تابعیت کشور کانادا، حداقل با ۱۵ جواب صحیح از ۲۰ سئوال، برای متقاضیان بین سنین ۱۸ الی ۵۴.

مدت زمان:
مدت زمان روند پرونده در اداره مهاجرت کشور کانادا در شرایط عادی، بین ۳ الی ۱۲ ماه می باشد.

مبالغ پرداختی:
– اداره مهاجرت کانادا: ۶۳۰ دلار کانادا (به ازای هر نفر با سن بالای ۱۸ سال)
– اداره مهاجرت کانادا: ۱۰۰ دلار کانادا (به ازای هر نفر با سن زیر ۱۸ سال)
– وکالت پرونده: ۵۰۰ دلار کانادا (به ازای هر نفر)

نحوه پرداخت:
جهت پرداخت برای تشکیل پرونده خود در این سازمان، می توانید در زیر، روی گزینه «تشکیل پرونده» کلیک نموده و در صفحه بعدی قرارداد را بصورت الکترونیکی امضاء و مبلغ مورد نظر را از طریق پرداخت اینترنتی، واریز نمایید.

شروع و تشکیل پرونده:
برای شروع و تشکیل پرونده در این سازمان، لطفاً برروی گزینه «تشکیل پرونده» در ذیل کلیک فرمایید.

تشکیل پرونده
error: انتخاب محتویات قابل دسترس نمی باشد!